BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Halim YILDIZ - Müdür Başyardımcısı

ÖZGEÇMİŞ

1969 yılında Bayburt’un Çamlıkoz köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde tamamladı. Daha sonra Bayburt Merkez İmam Hatip Lisesi’ne kaydoldu. Lise 3. sınıfa kadar bu okula devam etti. İmam hatip son sınıfta iken Eskişehir İmam Hatip Lisesi’ne geçiş yaptı. 1989-1990 döneminde okulu tamamladı. Daha sonra köyünde vekil olarak sınıf öğretmenliği yaptı. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanarak 1993 de okula başladı. Hazırlık ve birinci yarıyılı bu fakültede tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaptı. 1996-1997 öğretim yılında bu okuldan mezun oldu. Aynı yıl Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Eğitimi Tarihi bölümünde Yüksek Lisansa başladı. 1997-1998 öğretim yılı ikinci yarıyıl başında Kars Anadolu Lisesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. Bir yarı burada görev yaptıktan sonra 1998 öğretim yılı başında Aşkale 3 Mart İlköğretim okuluna tayin oldu. 2000-2001 öğretim yılında Aşkale lisesine atandı. Bu süre zarfında yüksek lisansını tamamladı. 2002-20003 öğretim yılı II. döneminde Erzurum Mecidiye Anadolu Lisesine atandı.2010 Ağustos ayında Bayburt Fen Lisesi’ne atandı.2016 Eylül ayına kadar idareci ve öğretmen olarak görev yaptı.2016 Eylül ayında Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür Başyardımcısı olarak ataması gerçekleştirildi. 2020 Ağustos ayı itibariyle Okul Müdürü V. olarak görevlendirildi.Evli ve iki çocuk babasıdır.