BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda toplanan atık pillerle katıldığımız atık pil toplama yarışmasında il 3. lüğü kazandık. Dünya Çevre Günü etkinlikleri haftasında ödülümüzü düzenlenen törende aldık. Yarışmaya katkı sunan Müdür yardımcımız Gökan AKBAŞ'a öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Meslek dersleri kazanımlarının ve seviyelerinin tespiti amacıyla yaptığımız çalışmayla öğrencilerimizin ders kazanımlarına yönelik seviyeleri değerlendirildi. Meslek dersleri test ve kaynaklara ulaşma hususunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

Soru çözme teknikleri, çözümde yapılan yanlışlıklar, yaşanılan güçlükler ie ilgili 12. Sınıflar ile Okul rehber öğretmenimiz Seda KAYALI koordinesinde kahvaltılı  çalışma programı yapıldı. Kahvaltı ile başlayan program sınav çalışma semineriyle sona erdi.

May

KTÜ davetlisi olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan kafile ile KTÜ tanıtım günlerine katıldık. Trabzon üniversitesi İlahiyat fakültesini ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarını da ziyaret etme imkanı bulduk.

May

Okulumuz Öğretmenlerinin etkili zaman yönetimi ve sınıf rutini oluşturma konusunda bireysel görüşleri google drive programı kullanılarak fikirleri alındı.Çlaışmaıza destek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okul bahçemizin ilkbahar bakımları yapıldı. Hobi bahçemizin toprak bakımları tamamlanarak sebze ekimi gerçekleştirildi. Tarım Müdürlüğümüzden temin edilen gojiberi fidanlarımızın dip çapaları vuruldu. Bahçemizde bulunan Çam ağaçlarımızın alt dallarında budama yapıldı.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz hediyelik eşya kermesiyle depremden zarar gören ve Bayburt’ta ikamet eden misafirlerimiz için ihtiyaç malzemesi temin ettik. Katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okumuzda yapmış olduğumuz yardım kermesinden elde ettiğimiz gelirle alınan yardım malzemelerini depremzede ailemizi evinde ziyaret ederek teslim ettik. Organizasyonda emeği gecen bütün çalışanlarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz rehberlik servisi organizesinde yapılan kariyer günleri etkinliğimize harita teknikeri emlak uzmanı Gülseren ALPARSLAN ve manevi rehberlik uzmanı Hatice OKUR katıldı. Yaptıkları konuşmalardan dolayı konuklarımıza teşekkür ediyor kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

May

Okulumuzda özellikle Bayburt yöresine ait bilinen geleneksel oyunlar şenliği düzenlendi. Beştaş , dokuz taş, donbiliç, yakar top gibi oyunlar Beden eğitimi Öğretmeni Ayşe Lacin YAVAŞ eşliğinde icra edildi.

May

Okuluz mesleki tatbikat kulübü organizesinde Depremden zarar gören ve ilimizde misafir etiğimiz kardeşlerimiz için kermes programı düzenlendi. Toplanan yardımlar misafir ailemizin ihtiyaçlarına binaen yapılan alışverişle kendisine elden teslim edildi. Faaliyetimizin organizesinde görev alan öğretmenlerimize öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimizi teşekkür ediyoruz.

Nis

Bayburt Üniversitesi Kimya Bölümü Labaratuvar Uzm. Dr. Adem KARA okulumuz öğretmenlerine Bilimsel araştırma yöntemleri; veri toplama, analiz ve yorumlama hakkında sunum yaptı.

Nis

Hafızlığını tamamlayan Okumuz 9B sınıfı öğrencilerinden Elif Sudenur DUMAN’ı, hafızlık hocasını ve ailesini  tebrik ediyor, hıfsını muhafaza etmesi hususunda başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden 10- A sınıfı öğrencisi Hüsna MEMİŞ Erzincan’da düzenlenen Teakwando Kyurogi Gençler A kategorisinde bölge ikincisi olarak Türkiye Finallerinde okulumuz ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimize ve müsabakalara hazırlanmasında antrenörlüğünü yapan Yalçın EYÜPOĞLU Hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencimiz 27-30/04/2023 tarihlerinde Zonguldak’ta yapılacak Türkiye Finallerine sıkı bir şekilde devam etmektedir.

Nis

Okulumuz Öğrencileri arasında ramazan mani’si yazma yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ramazan demek iftar demek
Börek bakava,sahur yemek
Soframızda misafir  ağırlayalım.
Mideden önce gönüller gerek.

Ramazan da erkişi
Hanımların örgüsü ,şişi
Depremzedeye gönderir
Harçlığı,günü,bahşişi

Ramazan geldi hoş geldi
Mahya ve kandili ile loş geldi
Kimi manevi kesesini doldurdu
Kimine lakırdı,gıybet boş geldi.