BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle okulumuzun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan  program Şair zihni kültür merkezinde yapıldı.

Mrt

Berat Kandili programı Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü organizesinde Uygulama Camisinde yapıldı. Programda okulumuz ilahi grubu ilahiler seslendirdi, Bayburt Müftülük vaizesi Saliha YAŞAROĞLU Berat gecesinin  önemini anlatan konuşmasını yaptı. Kuranı Kerim tilavetinden sonra yapılan hatip duasıyla program sonlandırıldı.

Mrt

Deprem yaralarını sarmak için 11A, 11B, 12C, 12D sınıfı öğrencilerimizin yapmış olduğu yardım kermesiyle toplanan 6090 TL Bayburt il Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına yatırılmıştır. Kermese katkı veren velilerimize, öğrencilerimize, organizasyonda çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da birlik beraberliğimizi pekiştirecek, depremden zarar gören kardeşlerimizin yükünü hafifletecek yardım faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri  kapsamında Deprem tahliye tatbikatı Çevre Koruma ve Afete Hazırlık Kulübünün  organizesiyle yapılmıştır. Tahliye planına uygun olarak öğrencilerimiz ön ve arka kapıyı kullanarak binayı tahliye etmiş ve toplanma alanı olan ön bahçede toplamışlardır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri  kumbaralarındaki harçlıkları bir araya getirerek depremzede kardeşleri için bizzat kendileri alışveriş gerçekleştirmişler ve Bayburt Valiliği Depremzedeler Ayni Bağış Deposuna teslim ermişlerdir.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü danışman öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlik eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecektir.

Mrt

Pansiyonda kalan öğrencilerimiz Arapça Öğretmenimiz Hüseyin DEMİRYORGAN'ın organizesiyle teleskopla Ay gözlemi yaptılar ve  gözlemlerini  cep  telefonuyla fotoğrafladılar.

Şbt

SAĞLIK TEMİZLİK VE YEŞİLAY KULÜBÜ ORGANİZESİNDE YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YAPILDI

Şbt

Değerli Bağışçımız;

Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak gönderdiğiniz kitaplar için teşekkür ederiz. Bilmenizi isteriz ki yaptığınız fedakârlık öğrencilerimiz için moral ve umut kaynağı olmuştur.

Her şeyin dijitalleştiği bu dünyada öğrencilerimiz sayenizde kitaba dokunacak ve taze kâğıt kokusunu hissedecektir.

Mevlana'nın dediği gibi "Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.'' Sizlerde bu bağışınızla mum yakanlardan oldunuz. Kurumumuz adına sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Uzman Dr.Betül COŞKUN ile  Beslenme Ve Gıda Güvenliği Söyleşisi gerçekleştirdik

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün planladığı imam Hatip liseleri bünyesinde "Diriliş Çağrısı Salavat-I Şerife Yarışması" okulumuzun çok amaçlı salonunda yapıldı. Dereceye giren 9/C sınıfı öğrencilerine katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Ara

Kariyer Günlerinde Enfeksiyon Doktoru Ebru DOĞAN ile söyleşi yaptık.Doktorluk mesleği hakkında öğrencilerimizin sorularını cevaplayan hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

İl genelinde yapılan masa tenisi müsabakalarında il 2.si olduk. Beden Eğitimi  Hocamızı ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku  Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ayşe AKTAŞ tarafından Kudüs ve Mescid-i Aksâ konulu sunum yapıldı.

Ara

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi şubesi organizesinde Bayburt'ta okuyan lise ve ortaokul öğrencileriyle Ulu camide sabah namazını ede ettik.Namaz sonrası cami Cemaatine  ve öğrencilerimize Bayburt yöresinde yapılan  Kavut Çorbası ikramında bulunduk.